Cum este la Garden Retreat și Casa Codrin?

CUM E LA NOI?

O scurtă prezentare a pensiunilor.

IMAGINI

Știm ca doriți să vedeți atât camerele, cât și celelalte spații!

FACILITĂȚI

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră!

DESPRE NOI

Ce îți dorești atunci când mergi la munte într-un weekend sau în vacanță? Să te relaxezi, să ai liniște, să-ți poți aduna gândurile, toate astea într-un cadru care să simți că te răsfață și că te onorează. Noi îți oferim asta, dar și ceva în plus – îți oferim experiența, conexiunea cu tine și întoarcerea la tine dacă prin cotidianul aglomerat nu ai mai prins răgaz să te asculți, să respiri, să simți, să te relaxezi. Alegerea pentru cum vrei să fructifici timpul petrecut la noi îți aparține: fie lenevești în patul generos din camera sau suita elegantă, fie te plimbi și te hrănești cu natura, aerul și energia acesteia sau chiar explorezi obiectivele turistice din zonă. Pentru că nu doar te bucuri de un spațiu de cazarecare te alintă, ci ești într-o oază de liniște cu o grădină generoasă care pare că te invită la meditație, la stare de bine, la refresh. De ce ne dorim să-ți fie bine? Pentru că am pornit în această aventură tocmai ca să-ți facem cunoștință cu o stare de retreat adevărat și nu doar să o mimăm printr-un spațiu de cazare și atât. Ne-am dorit mai mult, am vrut să onorăm fiecare client care ne calcă pragul și să îi oferim o experiență cu sens, pentru că trăirile de acest fel rămân ca frumoase amintiri, se întipăresc în memoria zâmbetului și a sufletului făcând ca, după un aparent simplu sejur, totul să capete alt sens iar tu ai energie să faci lucruri noi sau chiar să te apuci de acele proiecte mult amânate. Efectele conectării cu natura într-un cadru care nu te dezamăgește ci te pune în centru pe tine sunt pe termen lung, iar noi știm că Garden Retreat Bran îți face bine chiar dacă stai doar câteva zile aici. Te așteptăm să te reconectezi cu tine la Garden Retreat , locul unde retreatul înseamnă senzație, apropiere de tine, experiență!

🙂

 

 

IMAGINI

CAMERE

Toate camerele noastre beneficiază de multiple facilități:
prosoape , consumabile pentru baie (săpun, șampon, cremă de corp), uscător de păr, expressor pentru cafea, ceai și mini-bar!
Și WiFi gratuit!

SPAȚII COMUNE ȘI EXTERIOR

Vă oferim parcare gratuită și o curte imensă în care să va relaxați!

 

FACILITĂȚI

Ușor de ajuns

Se poate ajunge ușor cu mașina, dar și cu transportul public. De la Gara Brașov, sunt autobuze care vin în Bran la fiecare o jumătate de oră. De la stația de autobuz Bran, până la pensiunile noastre sunt doar 500m!

Camere family

Aceste camere pot acomoda familiile cu copii!

Camere nefumători

În pensiunile noastre toate camerele sunt de nefumători.

Primim plata și cu card de vacanță

La recepția pensiunilor noastre puteți achita atât cash, cât și cu carduri VISA și MASTERCARD, dar și cu cardul sau cu tichetele de vacanța!

Parcare gratuită

Toți oaspeții noștii își pot parca mașinile gratuit.

Loc de joacă pentru copii

Copiii se simt minunat la noi! Grădina noastră dispune de un loc de joacă special amenajat pentru ei!

Camere confortabile

Toate camerele noastre beneficiază de multiple facilități: prosoape , consumabile pentru baie (săpun, șampon, cremă de corp), uscător de păr, expresor pentru cafea, ceai și mini-bar!

Servicii de curățenie

Toate camerele beneficiază de servicii de curățenie. La două zile se face menaj în cameră.

WiFi Gratuit

Toate camerele beneficiează de WiFi Gratuit.

De vizitat

Vă așteaptă o multitudine de locuri unice și obiective turistice de vizitat în apropiere!

Locație excelentă

Sunteți înconjurați de munți și de natură!

Vă așteptăm cu drag!

"Camera a fost foarte curată, la fel și baia, fără cusur! Curtea foarte bine îngrijită, spațiu ideal pentru familiile cu copii. Gazde drăguțe, liniște și poziționare bună, departe de zgomotul străzii. Mulțumim pentru primire! Recomand cu căldură."
Roxana

SUNTEȚI GATA SĂ REZERVAȚI?