Politica de Rezervări

1. Informatii generale

Site-ul www.gardenretreatbran.ro este administrat de SC VILA BENGA SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu Numarul J08/3366/2007, CIF RO22890635, Adresa Predeluț Nr. 74 507025 Bran, Brașov denumita in continuare Administratorul Pensiuniilor Garden Retreat si Casa Codrin.

 Utilizatorul este persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul www.gardenretreatbran.ro.
Clientul este persoana fizica sau juridica care plaseaza o rezervare prin intermediul site-ului www.gardenretreatbran.ro.

 Rezervarea electronica este documentul electronic prin care clientul transmite administratorului pensiunilor Garden Retreat si Casa Codrin intentia de a rezerva una sau mai multe camere ale pensiunilor Garden Retreat si Casa Codrin, pe site-ul www.gardenretreatbran.ro.

2. Informatii despre rezervari

Site-ul www.gardenretreatbran.ro permite efectuarea rezervarilor electronice prin introducerea datelor de rezervare si prin efectuarea platii avansului.

In procesul de plasare a rezervarii, Clientul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea rezervarii electronice sa fie reale, corecte si complete. Administratorul Pensiunilor are dreptul de a anula rezervarea Clientului in situatia in care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.

 Toate ofertele promotionale si reducerile de pret sunt valabile in limita disponibilitatii si in limitele de timp precizate.

 Orice sesizari cu privire la eventuale neconformitati sau erori aparute in momentul rezervarii electronice, se face in scris in 48h de la efectuarea rezervarii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Rezervarea se considera confirmata in momentul efectuarii platii avansului.

Administratorul Pensiunilor actualizeaza disponibilitatea camerelor pe site. In situatia in care apar diferente intre disponibilitatile afisate pe site si disponibilitatile reale, Administratorul Pensiunilor va anunta Clientul si vor remedia impreuna situatia.

3. Plata rezervarilor electronice

Rezervarea se considera confirmata in momentul platii avansului. Restul platii va fi achitat la Pensiune.

4. Anularea rezervarilor

Rezervarile pot fi anulate cu pana la 7 zile inainte de data intrarii in vigoare a rezervarii, situatie in care Administratorul Pensiunii va restitui Clientului suma avansului incasata de la acesta.

In situatia in care Clientul anuleaza rezervarea cu mai putin de 7 zile inainte de intrarea in vigoare a rezervarii, nu se restituie avansul.

In situatia neprezentarii Clientului la data intrarii in vigoare a rezervarii, suma incasata pentru avans nu va fi returnata.

5. Accesul in Pensiune se face fara animale de companie

Accesul in Pensiune, la data pentru care a fost efectuata rezervarea se face doar de catre persoanele pentru care s-a facut rezervarea, in datele mentionate in rezervare si fara animale de companie.

6. Informatii despre intrarea in vigoare a rezervarii

Clientul poate face check-in in ziua intrarii in vigoare a rezervarii incepand cu ora 14.00, si va face check-out in ziua expirarii rezervarii, pana in ora 12.00.

7. Conduita clientilor in incinta pensiunilor Garden Retreat si Casa Codrin

Pentru a putea oferi un spatiu de relaxare tuturor oaspetilor, NU SUNT PERMISE PETRECERILE, iar intre orele 14—16 si 22—08 se pastreaza linistea. Nu este permis accesul in pensiune cu bauturi alcoolice si non-alcoolice cumparate in afara pensiunii. Pentru confortul tuturor oaspetilor, accesul in spatiile comune, este permis pana in ora 22, dupa aceasta ora, este necesara pastrarea linistii. In lipsa respectarii prezentei politici, proprietarii isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii.

Toate rezervarile electronice plasate pe site-ul www.gardenretreatbran.ro, sunt tratate conform Politicii de Confidentialitate si a Termenilor si Conditiilor. Pentru orice intrebari suplimentare despre rezervarile la pensiunile Garden Retreat si Casa Codrin, ne puteti contacta telefonic la numarul 0745 190 710 sau ne puteti scrie la . Va multumim!

Ultima actualizare: 2 octombrie 2021