Explorați împrejurimile

EXPLORAȚI ÎMPREJURIMILE

EXPLORAȚI ÎMPREJURIMILE

După ce simți fiecare îmbrățișare a așternuturilor și îi declari grădinii prietenie veșnică, poți să simți nevoia să explorezi și împrejurimile pentru o experiență completă care să te îmbogățească din toate punctele de vedere. Fie că ai sau nu o pasiune pentru istorie, Castelul Bran alături de muzeul cu același nume o să te fascineze fără îndoială. Grădina Regală te așteaptă să îi descoperi și să te învălui cu aura ei de mister și Capela Inima Reginei Maria îți dă toate motivele să o vezi îndeaproape și să o vizitezi pentru arhitectura specială și pentru sobrietatea ei. Cetatea Râșnov îți poartă pașii prin timpuri medievale, iar în funcție de perioada anului și de nivelul de adrenalină dorit poți să alegi între DinoParc, Pârtia Zănoaga, Parcul Național Piatra Craiului sau poți să le bifezi pe toate, tocmai pentru că știi că la întoarcere camera sau suita îți va fi leagănul spre cea mai sănătoasă odihnă.

CASTELUL BRAN

Celebru în întreaga lume, Castelul Bran este unul dintre principalele obiective turistice pe care oaspeții noștri îl vizitează. Distanța pe care o aveți de parcurs de la pensiunile noastre Garden Retreat și Casa Codrin până la Castelul Bran? 700 de metri! Da, ne bucurăm și noi, și oaspeții noștri, că este atât de aproape!

MUZEUL BRAN

Tradiția și natura se împletesc cu autenticitate în Muzeul Bran! În ziua în care vizitați Castelul Bran, rezervați-vă timp și pentru vizitarea Muzeului Bran, aflat exact lângă castel!

PARCUL REGAL

Tot în apropiere, puteți vizita și Parcul Regal.

Capela Inima Reginei Maria

Capela Inima Reginei Maria este o copie a Capelei Stella Maris de la Balcic. Capela a fost sfințită în anul 1947 de Părintele Arsenie Boca, chemat de către Principesa Ileana. Capela a fost pictata de celebrul pictor Artur Verona. Distanța pâna la capelă? 1,4 km.

CETATEA RÂȘNOV

La numai 13,8 km, puteți vizita Cetatea Râșnov, una dintre cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Prima mențiune datează din anul 1335.

DINOPARC RÂȘNOV

Pe drumul care duce către cetatea Râșnov, se află DinoParc, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei! Pe o suprafata de 3 hectare, DinoParc Râșnov vă așteaptă cu un drum de 100 de dinozauri în mărime naturală, locuri de joacă pentru copii, muzeu și o mulțime de zone interactive!

CASCADA LA CHIȘĂTOARE

Cascada la Chișătoare se află chiar pe drumul ce leagă Moeciu de Sus de Moeciu de Jos, la 10,4 km de pensiunile noastre. Firicele mici de apă, își gasesc cu ușurință drumul printre mușchii și vegetația muntelui, către pietre. Un loc deosebit, ce merită cu siguranță vizitat!

PEȘTERA VALEA CETĂȚII

Pe drumul către cetatea Râșnov, puteți vizita și Peștera Valea Cetății. Peștera are un sistem de iluminat unic, cu led, iar potecile sunt realizate din fibră de sticlă. Peisajul este unul feeric, ca de poveste. Datorită acusticii sale, în Peștera Valea Cetății filarmonica Brașov organizează concerte. Distanța de la pensiunile noastre până la peșteră? 14,6 km.

PÂRTIA BRAN ZĂNOAGA

La numai 5,5 km de pensiunile noastre se află și pârtiile de ski Bran Zănoaga. Una de dificultate medie, una dificilă și una dedicată începătorilor!

PARCUL NAȚIONAL PIATRA CRAIULUI

La 56 de km de pensiunile noastre, puteți explora Parcul Național Piatra Craiului, de o extraordinară frumusețe! Aici trăiesc peste 1170 specii de plante, dintre care 181 specii ocrotite. Parcul este bogat și în specii de fluturi, de păsări și de mamifere!

BRAȘOV

La numai 29 km se afla orașul Brașov, cu multele sale terase, restaurante și obiective turistice. În Brașov puteți vizita Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii și multe alte obiective interesante!

SUNTEȚI GATA SĂ REZERVAȚI?

AVEȚI ÎNTREBĂRI?