Home – Search

GARDEN RETREAT & CASA CODRIN

Vă așteptăm cu drag!

DESPRE NOI

Vă așteptăm într-un cadru de poveste! Vă punem la dispoziție camere confortabile în cele două pensiuni ale noastre, Garden Retreat și Casa Codrin, situate în aceeași locație, la doar 700 metri de Castelul Bran. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de gradina imensă, de aer curat, de plimbări montane, de camerele odihnitoare și de minunatele împrejurimi și obiective turistice pe care le puteți vizita când sunteți oaspeții noștri!

RELAXARE ÎN FAMILIE

Pensiunile noastre sunt excelente pentru relaxarea in natura. Oaspeții noștri apreciază faptul că copiii beneficiază de un loc de joacă special amenajat în gradina noastră imensă, în timp ce ei se pot relaxa liniștiți.

CONFORT

Confortul dumneavoastră este o prioritate pentru noi! De aceea, toate camerele noastre beneficiază de prosoape , consumabile pentru baie (săpun, șampon, cremă de corp), uscător de păr, expressor pentru cafea, ceai și mini-bar! Și WiFi gratuit!

LOCAȚIE EXCELENTĂ

Aflate la numai 700 metri distanță de Castelul Bran, pensiunile noastre, Garden Retreat și Casa Codrin, sunt locația excelentă pentru un week-end sau o vacanța de neuitat! De la noi, puteți vizita cu ușurință Castelul Bran, Muzeul Bran, Grădina Regală, Capela Inima Reginei Maria, Cetatea Râșnov, DinoParc, Pârtia Zănoaga, Parcul Național Piatra Craiului și o multitudine de alte locuri de vis!

"Ne-am simțit extraordinar...mai bine ca acasă! Copiii s-au jucat în voie, iar noi, părinții, ne-am încărcat bateriile. Vom reveni cu siguranță!"
Ermina

VERIFICĂ DISPONIBILITATEA